Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Παραμένει κλειστή η Εγνατία οδός

Παραμένει κλειστή η Εγνατία οδός
Κλειστή παραμένει η Εγνατία Οδός στο ρεύμα από
Κοζάνη προς Γρεβενά προκαλώντας νέα προβλήματα στους οδηγούς.

Συγκεκριμένα,  υπάρχουν ακινητοποιημένα οχήματα στην παρακαμπτήριο της Εγνατίας Οδού, σε μήκος 500 μέτρων, κοντά στον κόμβο της Καλαμιάς, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Στον αυτοκινητόδρομο βρίσκονται  μηχανήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Εγνατίας Οδού προσπαθώντας να καθαρίσουν το οδόστρωμα στο ρεύμα από Κοζάνη προς Γρεβενά, προκειμένου να δώσουν κι αυτόν τον κλάδο στην κυκλοφορία.
Παράλληλα, σύμφωνα με νεότερες ανακοινώσεις των κατά τόπους αστυνομικών αρχών, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται είτε λόγω χιονόπτωσης είτε λόγω παγετού, σ' όλο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο των νομών Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας και Γρεβενών.
Αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται στον επαρχιακό δρόμο Ζαγκλιβερίου - Πετροκέρασα και στο σ' όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο του νομού Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, άνοιξε ο επαρχιακός δρόμος Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου που παρέμεινε από χθες το πρωί κλειστός.  
Στην Ημαθία, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων προς τα χιονοδρομικά κέντρα  «3-5 Πηγάδια» και Σελίου, στην Εγνατία οδό στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη από τον ανισόπεδο κόμβο της Βέροιας, στην παλιά εθνική οδό Βέροιας - Κοζάνης, στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Σφηκιάς και στο δημοτικό δρόμο Σέλι - 'Αγιος Νικόλαος Νάουσας.
Στην Πιερία, αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων από το 26ο έως το 44ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας, στο οδικό επαρχιακό δίκτυο Κολινδρού και στο δρόμο από Ρητίνη προς το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου.Παράλληλα, στη Χαλκιδική, αλυσίδες απαιτούνται για την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Χολομώντα) και στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδας.
Στις Σέρρες, αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται στους επαρχιακούς δρόμους Σερρών - 'Ανω Βροντούς και Σερρών - Ορεινής (έως και το χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά), καθώς και στον επαρχιακό δρόμο Νιγρίτας - Σοχού.
Στο Κιλκίς οι οδηγοί χρειάζονται αλυσίδες στους επαρχιακούς δρόμους Αξιούπολης - Ειδομένης, Γρίβας - Καστανερής - Λιβαδίων, Ειρηνικού - Κορώνας, Γουμένισσας - Ομαλού και Επταλόφου - Ελληνικού.
Τέλος, στην Πέλλα αλυσίδες απαιτούνται για την κυκλοφορία των οχημάτων σ' όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο 'Αρνισσας και στον επαρχιακό δρόμο Περίκλεια - Αρχάγγελος.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...