Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο αλαλούμ και ακυρώσεις δρομολογίων στα τρένα!

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο αλαλούμ και ακυρώσεις δρομολογίων στα τρένα!

Σε μια απίστευτη ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου έχουν
υποβληθεί εκατοντάδες ταξιδιώτες που είχαν προγραμματίσει να φύγουν σήμερα από την συμπρωτεύουσα με το τρένο  για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους!
Η προγραμματισμένη στάση εργασίας που είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες από τους σιδηροδρομικούς υπάλληλους που διαμαρτύρονται για τις μειώσεις μισθών ήταν όπως γνωρίζαμε από τις 12 σήμερα το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.
Αυτό που δεν γνώριζαν όμως όσοι είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους και είχαν κλείσει εισιτήριο για να ταξιδέψουν σήμερα με το τρένο από την Θεσσαλονίκη είναι πως ακόμα και ΠΡΙΝ την έναρξη της στάσης εργασίας τα τρένα ΔΕΝ κινούνται!!!
Πρωτοφανές «δώρο» των εργαζόμενων στους σιδηρόδρομους προς τους συμπολίτες από τους οποίους υποτίθεται ζητούν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη για τους δίκαιους αγώνες τους και μάλιστα εν μέσω της εορταστικής περιόδου!
Εκατοντάδες πολίτες με κλεισμένα εισιτήρια από μέρες που ήθελαν να ταξιδέψουν σήμερα δεν μπορούσαν να πάρουν πληροφορίες, αφού τα τηλέφωνα του σιδηροδρομικού σταθμού είναι κατεβασμένα από εχτές και σήμερα μόνο δύο υπάλληλοι από το πρωί δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους εκατοντάδες αγανακτισμένους επιβάτες.
Οι υπάλληλοι μεταθέτουν τους ταξιδιώτες σε επόμενα δρομολόγια τρένων, που είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν μετά το τέλος της στάσης εργασίας τους, με την υπογράμμιση πως: «Δεν είμαστε σίγουροι για το αν θα υπάρχουν θέσεις και αν τελικά θα ταξιδέψετε«!!!
Κανείς δε γνωρίζει αν θα γίνουν τα επόμενα δρομολόγια, αν θα βρεθούν θέσεις σε αυτά για τους επιβάτες που το ταξίδι τους ακυρώθηκε, πότε θα ξεκινήσουν τα τρένα να κινούνται και πότε θα φτάσουν στους προορισμούς τους…
Απίθανο αλαλούμ και καταστάσεις καθημερινής τρέλας σε μια χώρα που καταρρέει μέρα με την μέρα…
Κωστής Αποστολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...