Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

iPhone αυτοαναφλέγεται σε αυστραλιανή πτήση

iPhone αυτοαναφλέγεται σε αυστραλιανή πτήση

Οι επιβάτες της πτήσης εσωτερικού, Regional Express ZL319, στην Αυστραλία, έμαθαν για
τα καλά πόσο «καυτό» είναι το iPhone ως συσκευή, αλλά δυστυχώς όχι με την έννοια ότι σπάει ταμία, καθώς το iPhone ενός επιβάτη άρχισε να βγάζει καπνούς και να έχει κοκκινίσει από τη θερμότητα που είχε αναπτύξει.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αεροπορικής εταιρείας, μία αεροσυνοδός αναγκάστηκε να ακολουθήσει τις διαδικασίες ασφαλείας της εταιρείας, πράγμα που σημαίνει την εκτέλεση «ενεργειών αποκατάστασης» για να εξασφαλίσει ότι η «κόκκινη λάμψη είχε κατασβεστεί με επιτυχία».
Κανένας από τους επιβάτες ή το πλήρωμα της πτήσης δεν τραυματίστηκε, μιας και ευτυχώς το περιστατικό έλαβε χώρα όταν το αεροπλάνο είχε πλέον προσγειωθεί στο Σίδνεϊ.
Κρίνοντας από μια φωτογραφία της συσκευής, φαίνεται να πρόκειται για ένα iPhone 4. Μπορείτε να δείτε πολύ καθαρά τις ρωγμές και την τρύπα στο πίσω μέρος της συσκευής, από όπου ο καπνός έβγαινε έξω και το κόκκινο φως εκπέμφθηκε.
Αν και οι αναφορές είναι ελάχιστες και σποραδικές, έχουν υπάρξει και άλλοι ιδιοκτήτες iPhone που έχουν δει τις συσκευές τους να «κάνουν θραύση» στην κυριολεξία. Παρόμοια με αυτή την ιστορία, οι χρήστες είχαν παρατηρήσει τη συσκευή να αρχίζει να αυξάνει θερμοκρασία προτού τελικά εκραγεί.
Σε αποσυναργμολογήσεις συσκευών, το iPhone 4 έχει αποδειχθεί ότι στεγάζει την μπαταρία του στο δεξί μέρος της συσκευής και λαμβάνοντας υπόψιν την αύξηση της θερμοκρασίας και τον καπνό, θα ήταν πολύ πιθανό η αιτία υπερθέρμανσης να είναι η ίδια του η μπαταρία.
Η Apple πρόσφατα, άλλωστε, παραδέχθηκε ότι και τα πρώτης γενιάς iPod Nano, είχαν κάποια «θεματάκια» υπερθέρμανσης, και εξέδωσε αν και κάπως καθυστερημένα, ανακοίνωση ανάκλησης και αντικατάστασης της συσκευής χωρίς χρέωση.
ΠΗΓΗ: proho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...