Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Από ασφυξία ο θάνατος του 12χρονου στην Κω

Από ασφυξία ο θάνατος του 12χρονου στην Κω

Πέντε  ολόκληρες ώρες κράτησε η νεκροτομή  στην σορό του άτυχου 12χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα
στο λουτρό του σπιτιού του στην Κω, με το καλώδιο του τηλεφώνου του ντους τυλιγμένος στον λαιμό του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Ρόδου, ως αιτία θανάτου φαίνεται η ασφυξία!
Η ιατροδικαστική έκθεση που διαβιβάστηκε στην Αστυνομία, αποκλείει παντελώς τα παθολογικά αίτια ενώ το άτυχο αγόρι δεν έφερε κάποιο χτύπημα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός του. Τα μόνα εξωτερικά σημάδια που βρέθηκαν, ήταν αυτά που είχε προκαλέσει το τύλιγμα του σπιράλ στον λαιμό του, χωρίς ωστόσο να έχει πειραχτεί η καρωτίδα.
Με την ολοκλήρωση της πραγματογνωμοσύνης, η σορός του 12χρονου παιδιού επέστρεψε και θα αποσταλεί τις προσεχείς ημέρες στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ όπου, με απόφαση της οικογένειας, θα πέσει η αυλαία της ανείπωτης τραγωδίας με την τελετή της κηδείας. Ο 12χρονος είχε έρθει μαζί με τον καθηγητή Πανεπιστημίου πατέρα του για να περάσουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι του θείου του στο Πυλί της Κω και συνέχιζε κανονικά τα μαθήματα του με τηλεεκπαίδευση. Τις προσεχείς ημέρες επρόκειτο να έρθουν και η μητέρα του με την αδελφή του.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...