Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Μέχρι και το τελευταίο σκουπίδι θα καθαριστεί στη Θεσσαλονίκη

Μέχρι και το τελευταίο σκουπίδι θα καθαριστεί στη Θεσσαλονίκη

Ως και την Δευτέρα οι υπάλληλοι Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης θα
έχουν μαζέψει και τους τελευταίους τόνους σκουπιδιών που, μία εβδομάδα μετά τη λήξη της απεργίας των εργαζομένων, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν γειτονιές της πόλης.
Βάση του σχεδιασμού του αντιδημάρχου Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάση Παππά, προτεραιότητα δόθηκε στο στενό ιστορικό κέντρο της πόλης, λόγω του γιορταστικού τριημέρου, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω η αποκομιδή των απορριμμάτων που έκλεισαν στενά και δρόμους στις γύρω από το κέντρο περιοχές. Έτσι μαζεύτηκαν πολλά παράπονα από τους κατοίκους των γύρω περιοχών όπως είναι η Κηφισιά, αλλά και η Τούμπα και η Χαριλάου. Όλοι κάνουν λόγο για απαράδεκτη κατάσταση και κακό σχεδιασμό, αφού, παρά τη λήξη της απεργίας, οι ίδιοι εξακολουθούν να πνίγονται σε λόφους σκουπιδιών.
«Εχουμε μαζέψει το 60% του όγκου των απορριμμάτων που συγκεντρώθηκαν στους δρόμους τις ημέρες της απεργίας. Το Σαββατοκύριακο, οι υπηρεσίες θα προχωρήσουν στην αποκομιδή και του υπόλοιπου 40% που απομένει. Εκτιμώ ότι από τη Δευτέρα, η πόλη θα επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς», τονίζει ο κ. Παππάς.
tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...