Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Παιδοκαρδιοχειρουργοί του Παίδων κατά Λοβέρδου

Παιδοκαρδιοχειρουργοί του Παίδων κατά Λοβέρδου

Αμφισβητούν οι παιδοκαρδιοχειρουργοί του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» Αντώνιος Καλλικούρδης και Γεώργιος Καλαβρουζιώτης, τις δηλώσεις που
έκανε την περασμένη εβδομάδα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με τις οποίες τουςκαταλόγησε βαριές ευθύνες, οι οποίες σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν δεν ευσταθούν.
Οι γιατροί κατηγορούν τον υπουργό ότι βιάστηκε να προδικάσει το αποτέλεσμα μιας «προαποφασισμένης ΕΔΕ» και τον ρωτούν «σε ποιό πόρισμα βασίστηκε για να ξεστομίσει τέτοιες ανυπόστατες κατηγορίες».
«Τα γεγονότα που ανέφερε ο υπουργός δεν έχουν γίνει ποτέ» υπογραμμίζουν οι γιατροίστην επιστολή τους, η οποία στιρίζεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών.
«Ουδέποτε συνέβησαν όσα κατήγγειλε μαινόμενος ο κ. Λοβέρδος» τονίζει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας και παράλληλα τον κατηγορεί ότι «παρασιώπησε όλα εκείνα που πράγματι συνέβησαν και καταγγέλθηκαν εγγράφως και επωνύμως, δηλαδή το κλείσιμο της Εντατικής Μονάδας Παιδιών και συνεπώς της ίδιας της καρδιοχειρουργικής Κλινικής».
ΠΗΓΗ: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...