Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ρώμας: «Το Καφέ της Χαράς μπορεί να επιστρέψει»

Ρώμας: «Το Καφέ της Χαράς μπορεί να επιστρέψει»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή του
Γιώργου Σατσίδη στο MTV.
Τα σήριαλ του σε επανάληψη κάνουν τηλεθεάσεις που θα ζήλευαν και τα πιο λαμπερά σόου. Τι απαντάει για το αν θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; «Η πρόταση για το Κωνσταντίνου και Ελένης γίνεται διαρκώς. Είναι δεδομένο ότι δεν θα το κάνουμε, γιατί θα είναι σαν να προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε τον παλιό μας εαυτό. Το «Καφέ Της Χαράς» πάλι, μπορεί να επιστρέψει. Το αφήσαμε εν γνώση μας ανοιχτό στο φινάλε. Αυτό θεωρώ ότι δεν έχει τελειώσει… Υπάρχει η λογική να γίνει ένα σίκουελ με το τι απέγιναν αυτοί οι άνθρωποι».
Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος σχολίασε και τα διάφορα διευθυντικά στελέχη καναλιών που ενδιαφέρονται μόνο για το μισθό τους λέγοντας ότι το πρόγραμμα της τηλεόρασης θα έπρεπε να έχει περισσότερη μυθοπλασία και πράγματα που να μπορούν να παιχτούν και στο μέλλον και να κάνουν τις ανάλογες τηλεθεάσεις και κάτι τέτοιο δεν μπορούν να το προσφέρουν τα ριάλιτι. Ο ίδιος μάλιστα είπε πως δέχθηκε πρόταση για κριτής και παρουσιαστής σόου και αρνήθηκε: «Με έχουν ζητήσει και ως κριτή και ως παρουσιαστή σόου αλλά δεν θα πήγαινα. Δεν έχω σχέση να κρίνω κάτι που δεν έχει να κάνει με το αντικείμενο μου. Αλλά και να είχε σχέση με την υποκριτική και το θέατρο αυτού του είδους τα σόου δεν είναι επί της ουσίας «κάνω κριτική στο ταλέντο, στα παιδιά που συμμετέχουν», αλλά περισσότερο «ξεκατινιάζομαι ή τα βάζω να ξεκατινιαστούν» για μπορέσει το αποτέλεσμα να είναι διεγερτικό για τον μέσο τηλεθεατή»
Όσον αφορά τις εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση και σε ποιες εκπομπές θα πήγαινε καλεσμένος απάντησε: «Θα πήγαινα και θα πάω σε εκπομπές που μπορώ να μιλήσω για τις θεατρικές μου παραστάσεις. Όχι ότι ξετρελαίνομαι με τις εκπομπές της Φαίης, δεν τις παρακολουθώ, παρότι κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν για το είδος τους. Εγώ θα το κάνω για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.»
ΠΗΓΗ: mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...