Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Για τις μπαλωθιές θα έχανε τo γάμο του!


Λίγο έλειψε να στήσει τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας, ένας 29χρονος γαμπρός, εξ' αιτίας
του απαγορευμένου εθίμου με τις μπαλωθιές! Στο γλέντι του πρόγαμου -κάτι σαν κρητικό… bachelor party- οι καλεσμένοι του άρχισαν να γιορτάζουν πυροβολώντας στον αέρα αλλά, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, έκαναν την πάπια με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο γαμπρός!

Το γλέντι γινόταν στο Ξηρό Χωριό του δήμου Ρεθύμνου, αλλά κάποιοι περίοικοι ενοχλήθηκαν από τις μπαλωθιές και κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του ΤΑΕ Ρεθύμνου που έφτασαν, βρήκαν τον 29χρονο διοργανωτή της εκδήλωσης και του ζήτησαν να κατονομάσει τους δράστες, Εκείνος, φυσικά, δεν μπορούσε να καταδώσει τους συγγενείς και φίλους του κι έτσι συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ερεύνησαν το χώρο, βρήκαν συνολικά ένδεκα κάλυκες από πυροβόλα όπλα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και αναζητούν τους δράστες, ενώ ο γαμπρός πέρασε την τελευταία νύχτα της ελευθερίας του στα κρατητήρια και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που, αφού του άσκησε δίωξη, τον άφησε ελεύθερο να πάει στο γάμο του!



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...