Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Οι Bon Jovi στο Μουσείο της Ακρόπολης

Οι Bon Jovi στο Μουσείο της Ακρόπολης

Οι Bon Jovi έφτασαν στην Ελλάδα χθες το πρωί. Όχι βέβαια όλοι αφού ο John σύμφωνα με πληροφορίες
θα φτάσει σήμερα.
Δυο από τα μέλη, λοιπόν, του συγκροτήματος, ο κιθαρίστας Richie Sambora, που μετά την αποτοξίνωση πρόλαβε να ενταχθεί και πάλι στο group,καθώς και ο ντράμερ Tico Torres το απόγευμα της Τρίτης θέλησαν να επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης.
Όπως καταλαβαίνεται στο πέρασμα τους δημιούργησαν πανικό αφού το συγκρότημα έχει φανατικούς θαυμαστές.
Όλοι έτρεχαν για μια φωτογραφία έστω και με τα μέλη του συγκροτήματος, ρωτούσαν μεγαλόφωνα που είναι το είδωλό τους, ο John και τα φλας έπαιρναν φωτιά. Οι δυο άντρες με συνοδεία ασφαλείας περιηγήθηκαν αρκετή ώρα στο μουσείο και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα βανάκι και κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο τους.
Τη  φωτογραφία τράβηξε ο συνθέτης Αλέξης Σέρκος που είναι fan του θρυλικού σγκροτήματος και πέρυσι ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την εκεί συναυλία τους. Τότε κατά τύχη είχε πετύχει όλο το group να βγαίνει από το ξενοδοχείο και όλοι, πλην του Ritchie Sambora.
Με αυτήν την μπλούζα στα χέρια ο γνωστός συνθέτης προσπάθησε να αποσπάσει και την υπογραφή που του έλειπε. «‘Έλα» του φώναξε ο πασίγνωστος κιθαρίστας αλλά δυστυχώς ο bodyguard δεν του επέτρεψε να περάσει και έσπρωξε άρον άρον τον Sambora στο βαν για να φύγουν…. «Τι να κάνω;» απολογήθηκε μέσα από το βαν εκείνος…
Πηγή: gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...