Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Σποραδικές βροχές σε ολόκληρη τη χώρα



Σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στις ηπειρωτικές περιοχές και κατά τόπους στις

υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν στο Αιγαίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι αναμένεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγε νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5  Μποφόρ και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι στα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Λίγες βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στην Κρήτη δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, όπου και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί  3 Μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. . Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...