Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ηλιοφάνεια με σποραδικές νεφώσεις



Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα

αναπτυχθούν νεφώσεις. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένεται να σημειωθούν τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένεται να σημειωθούν τις απογευματινές ώρες και ενδέχεται να βρέξει στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και το μεσημέρι νότιοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5  Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές  στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ στα νότια τοπικά δυτικοί 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και στην Κρήτη δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίρθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στα βόρεια νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ, στα νότια δυτικοί  βορειοδυτικοί  4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...