Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αύριο μιλά ο Άκης για τα υποβρύχια!

Αύριο μιλά ο Άκης για τα υποβρύχια!

«Υποβρυχίως», με τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε γκρο πλαν και τις μίζες στη χώρα μας που
κρατάνε χρόνια όπως η κολώνια, θα κινηθεί αύριο η Βουλή κατά την συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας για τις αμαρτωλές συμβάσεις των υποβρυχίων.
Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει στις έντεκα το πρωϊ και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια και αυτό που ουσιαστικά θα εκτυλιχθεί είναι μία επίθεση του νέου ΠΑΣΟΚ προς το παλιό από το οποίο γίνεται προσπαθεία να κρατηθούν αποστάσεις ασφαλείας στο όνομα της διαφάνειας.
Το λόγο θα πάρει βέβαια και ο πρωταγωνιστής της συζήτησης Άκης Τσοχατζόπουλος στον οποίο αποδίδονται κατηγορίες για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Τα όσα έχει να πει για την υπογραφή των αμαρτωλών συμβάσεων που είχαν ως αποτέλεσμα να διακινηθούν μίζες άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ θα κινηθούν στο πλαίσιο της ανακοίνωσής του πριν από λίγες ημέρες όπου δήλωνε υπερήφανος για αυτή τη συμφωνία, κι έκανε λόγο για επιλεκτική στοχοποίησή του τόσο από ΠΑΣΟΚ όσο και ΝΔ, για επιθέσεις λάσπης και ψεύδους και για κατασκευή κλίματος σε βάρος του από μεμονωμένα βαποράκια της ενημέρωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής αναμένεται να ταχθούν όλα τα κόμματα δίνοντας την απαιτούμενη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, ( 151 ψήφοι ) για να προχωρήσει η διαδικασία εντός του επόμενου δεκαημέρου. Θυμίζουμε ότι η προανακριτική επιτροπή έχει όλες τις αρμοδιότητες του εισαγγελέα πλειμμελειοδικών σε οποίο και μπορεί να αναθέσει την διενέργεια ειδικότερων πράξεων.

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...