Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η θρυλική "Λωξάντρα" ξανά ζωντανεύει ;



Αναμφισβήτητα ήταν μία σειρά που έγραψε την δική της χρυσή ιστορία στην πορεία της ελληνικής τηλεόρασης. Αναμφισβήτητα ήταν μία σειρά που όταν βγήκε στον αέρα λατρεύτηκε… Ο λόγος ;
Ο λόγος για την θρυλική «Λωξάντρα» ! Ο λόγος για την φοβερή ηρωίδα της Μαρίας Ιορδανίδου, η οποία όταν από τις σελίδες του βιβλίου ξεπήδησε και ζωντάνεψε μέσα από την Μπέτυ Βαλάση και την ΕΡΤ, την σεζόν 1980-1981, κατέκτησε τους πάντες. 
Ναι, η «Λωξάντρα» ίσως και να ήταν ο ρόλος εκείνος που χάρισε την μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της Μπέτυς Βαλάση. Και αν αναρωτιέστε γιατί σας τα λέμε όλα αυτά, σας τα λέμε γιατί η «Λωξάντρα» είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και πάλι στους δέκτες μας.
Η «Λωξάντρα» έρχεται εντελώς ανανεωμένη για να μας γοητεύσει και πάλι όλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστή εταιρία παραγωγής, βρίσκεται αυτή την εποχή σε συνεχείς συζητήσεις με την ΕΡΤ, προκειμένου να αποφασιστεί η νέα τηλεοπτική έκδοση της θρυλικής σειράς. 
Μάλιστα, έχει ακουστεί πως μία από τις επικρατέστερες ηθοποιούς για να αναλάβουν αυτό τον μεγάλο ρόλο και το δύσκολο έργο της… διαδοχής μετά την Μπέτυ Βαλάση, είναι η επίσης ταλαντούχα, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Απ ΄ότι έχει ακουστεί δε, οι υπεύθυνοι της παραγωγής σκέφτονται να εντάξουν στο καστ της σειράς και την Μπέτυ Βαλάση, η οποία να υποδυθεί την ηρωίδα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε μία πιο προχωρημένη ηλικία.

tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...