Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στοιχείο-φωτιά για τους φονιάδες του Ρέντη

Στοιχείο-φωτιά για τους φονιάδες του Ρέντη
Το στοιχείο που θα αποκαλύψει τους μακελάρηδες του Ρέντη, τους αδίστακτους δολοφόνους που έστησαν ενέδρα και σκότωσαν τους δύο άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές.

Πρόκειται για

τις κηλίδες αίματος που άφησε πίσω του ο ένας από τους τρεις δράστες, οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο του εγκληματικού εργαστηρίου της ΕΛ.ΑΣ.

Από την 1η Μαρτίου μέχρι και χθες κανείς δε γνώριζε ότι ένας από τους δολοφόνους των αστυνομικών είχε τραυματιστεί. Η αστυνομία, όπως αναφέρει η Espresso, το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό, καθώς οι άντρες της είχαν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπίσουν τους αδίστακτους κακοποιούς.

«Χτένισαν» όλα τα νοσοκομεία προκειμένου να βρουν τραυματία. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως... ο μακελάρης αν και τραυματισμένος, δεν κατέφυγε σε νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει το τραύμα του.

Από την πρώτη στιγμή δείγμα από το αίμα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια και ήδη οι επιστήμονες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αποθηκεύσει το στοιχείο, ωστόσο επειδή δεν υπάρχει βάση δεδομένων για κακοποιούς παρά μόνο για όσους έχουν πάρει μέρος σε τρομοκρατικές ενέργειες, δεν ήταν δυνατόν να διαπιστωθεί η γενετική ταυτότητα του δράστη.

Κατά συνέπεια, αυτό το σημαντικό στοιχείο έχει κρατηθεί στον φάκελο της υπόθεσης ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό όταν συλληφθούν οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής, που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.




http://www.newsbeast.gr/society/arthro/146026/stoiheio-fotia-gia-tous-foniades-tou-redi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...