Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Οι celebrities και τα μαύρα μυστικά του παρελθόντος



Το Hollywood είναι γεμάτο μυστικά..


Πολλοί από σας σίγουρα γνωρίζεται για το γάμο του Woody Allen με τη θετή του κόρη. Ο Allen όμως δεν είναι ο μόνος διάσημος με μαύρο μυστικό. Και εδώ που τα λέμε αυτουνού δεν είναι καν μυστικό....







Charlize Theron
Πολλά χρόνια πέρασαν μέχρι να αποκαλυφθεί το μυστικό πίσω από τον θάνατο του πατέρα της.Η ίδια όταν την ρωτούσαν σε συνεντεύξεις για αυτό, ανέφερε απλά ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 15 της και άλλαζε γρήγορα θέμα. Ποιά είναι η αλήθειά; Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και συχνά γινόταν βίαιος απέναντι σ’ εκείνη και την μητέρα της.Ένα βραδύ λοιπόν γύρισε στη φάρμα τους μεθυσμένος και άρχισε να απειλεί τη μητέρα της με το όπλο του. Εκείνη στην προσπάθεια να προστατέψει τόσο τον εαυτό της, όσο και το παιδί της, κατάφερε να του πάρει το όπλο, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.



Leighton Meester-Boris Moiseev
Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς Gossip Girl, εκτός από τα παρασκήνια της σειράς μοιράζονται και το ίδιο μυστικό. Και οι δύο τους γεννήθηκαν σε φυλακή.
Η μητέρα της Leighton Meester καταδικάστηκε σε 10ετή φυλάκιση με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.
Ενώ,η μητέρα του Boris Moiseev βρέθηκε στην φυλακή σαν πολιτική κρατούμενη.


Jack Nicholson
Ο Nicholson, από την άλλη δεν είναι ότι την έκρυβε τη δική του ιστορία, απλά ούτε αυτός την γνώριζε!
Η γυναίκα την οποία τόσα χρόνια την νόμιζε αδερφή του είναι στην πραγματικότητα η μητέρα του! επομένως και οι μέχρι τώρα γονείς του, παππούδες του..Η ιστορία αποκαλύφθηκε από έναν ρεπόρτερ ο οποίος ήθελε να γράψει ένα άρθρο για τον ίδιο στους Times.
Η μητέρα του Nicholson, όταν τον γέννησε ήταν πολύ μικρή και θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα της ως χορεύτρια οι παππούδες του, αποφάσισαν να τον μεγαλώσουν αυτοί, καθότι και η ταυτότητα του πατέρα ήταν (και παραμένει) άγνωστη.


Teri Hatcher
Η νοικοκυρά σε απόγνωση, έκρυβε για χρόνια ότι ο θείος της την κακοποίησε σεξουαλικά, σε ηλικία 5 ετών. Ο λόγος που το αποκάλυψε μετά από τόσα χρόνια ήταν η αυτοκτονία ενός 14 θύματος του θείου της. Θεωρώντας ότι αν μιλούσε, ο θείος της θα καταδικαζόταν σίγουρα, αποκάλυψε το μυστικό της τόσο στους δημοσιογράφους, όσο και στην αστυνομία.






Tobey Maguire
Το μυστικό του γλυκύτατου ηθοποιού δεν είναι τόσο δικό του αλλά του πατέρα του. Αλλά ο ίδιος το κρατούσε κρυφό από ντροπή.
Το 1993, όταν ο Maguire ήταν 2 ετών και ζούσε μόνο με τη μητέρα του, ο πατέρας του πραγματοποίησε ληστεία σε μία τράπεζα χωρίς να φοράει ούτε μάσκα και χωρίς να οπλοφορεί. Παρά την έλλειψη βασικών αντικειμένων, κατάφερε να πάρει μία τσάντα γεμάτη χρήματα και να φύγει μέρα μεσημέρι. Φυσικά, η χαρά κράτησε πολύ λίγο αφού, συνελήφθη μετά από μια ώρα και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών.



Angelina Jolie
Η νονά των διδύμων της Jolie, Jenny Shimizu, στο παρελθόν είχε ερωτικές σχέσεις με την ηθοποιό. Οι μεταξύ τους σχέσεις και μετά το χωρισμό τους είναι τόσο καλές και οι δύο τους είναι τόσο δεμένες, που η Angelina ζήτησε από την Jenny να γίνει η νονά των διδύμων της. Όπως δήλωσε και η Angelina υπάρχει ένας ισχυρός συναισθηματικός δεσμός μεταξύ τους και αυτό ήταν που την έκανε να επιλέξει την Jenny για νονά.




Woody Allen
Τέλος, για όσους τελικά δεν γνωρίζατε για τον Allen να σας ενημερώσω.
Ο Woody Allen και η ηθοποιός Mia Farrow χώρισαν επειδή ο πρώτος ερωτεύτηκε την θετή κόρη της Farrow, την οποία είχε υιοθετήσει και ο ίδιος του με τον γάμο τους. Οι δυο τους στην συνέχεια παντρεύτηκαν.





tsekouratoi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...