Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Άγρια δολοφονία επιχειρηματία στην Μεσσηνία



Πλήρωσε  με τη ζωή του το ποτό  που πήγε να πιεί ένας 46χρονος γνωστός
κατασκευαστής οικοδομών της Μεσσηνίας! Δεκατρείς ώρες μετά την αναχώρησή του από το σπίτι του στην περιοχή Αγριώματα Καλαμάτας, η σύζυγός του τον βρήκε δολοφονημένο με μαφιόζικο τρόπο μέσα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του!
    
Ο άτυχος  επιχειρηματίας είχε φύγει λίγο πριν τα μεσάνυχτα από το σπίτι του λέγοντας στην σύζυγό του ότι θα πήγαινε για ένα ποτό σε κοντινό μπαρ και θα επέστρεφε σύντομα. Όμως, δεν φάνηκε ως το πρωί κι εκείνη άρχισε να τον αναζητά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, είδε το αυτοκίνητό του μέσα στα κτήματα σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι τους και πλησίασε να δει τι είχε συμβεί.
    
Το θέαμα  που αντίκρισε την έκανε να «παγώσει». Ολόκληρος ο χώρος περιμετρικά στο αυτοκίνητο 46χρονος ήταν γεμάτος αίματα, το ίδιο και η καμπίνα και το πορτ μπαγκαζ που ήταν κλειστό. Μόλις το άνοιξε η γυναίκα, είδε τον σύζυγό της νεκρό! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν έρευνες. Το πτώμα ήταν δεμένο στα χέρια με χειροπέδες, ενώ τα πόδια και ο λαιμός του ήταν δεμένα με πολύ σκληρή ταινία και ήταν πλημμυρισμένο στο αίμα, με αποτέλεσμα να μην είναι ορατά τραύματα.
    
Έτσι, κλήθηκε  ιατροδικαστής από την Πάτρα, ο οποίος έκανε την αυτοψία και θα διενεργήσει νεκροτομή για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου. Η σύζυγος του επιχειρηματία έδωσε κατάθεση στους αξιωματικούς της Ασφαλείας και φέρεται να ανέφερε με ποια πρόσωπα είχε διαφορές ο 46χρονος. 



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...