Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Πρώτη ισοπαλία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα!


Χρειάστηκαν 24 ολόκληρα παιχνίδια για να φέρει ο Ολυμπιακός την πρώτη του ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα της Σουπερλίγκ! Η ομάδα που...
τα κατάφερε ήταν ο Πανιώνιος, που πήρε το 1-1 στη Νέα Σμύρνη, σε ένα ματς στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι στο α΄ μέρος και οι γηπεδούχοι στο β΄. Αποβολή για τον ριέρα στο 73΄, στους 10 βαθμούς παρέμεινε η βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Το φιλμ του αγώνα

43΄: 
Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα -έπειτα από το λάθος του Κουμορτζί στο κέντρο- με τον Ριέρα, ο Ισπανός έβγαλε την πάσα αριστερά στον Μιραλάς και ο Βέλγος, με εξαιρετικό πλασέέγραψε το 0-1.
68΄: Ο Μεντέστο προσπαθεί να διώξει, η μπάλα βρίσκει στο... πρόσωπο του Σβέρκος, παίρνει ύψος και καταλήγει στα δίχτυα του Πάρντο... 1-1. 
72΄: Κεφαλιά του Ντουντού, ο Κοντοές αποκρούει οριακά στη γραμμή, χωρίς να αποσαφηνίζεται από το ριπλέι αν είναι ακριβώς πάνω ή μέσα.
73΄: Ο Ριέρα χτυπάει εκτός φάσης τον Κοντοέ και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.
ΣΚΟΡΕΡ: 69’ Σβέρκος - 43’ Μιραλάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 73’ Ριέρα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 11’ Μανιάτης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (46’ Σβέρκος), Σάμαρης (81’ Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης, Κβιρκβέλια, Μπάλαμπαν (89’ Κούκετς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ραούλ Μπράβο (34’ Χολέμπας), Ντουντού, Ιμπαγάσα (81’ Ρόμενταλ), Ριέρα, Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...