Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κύπρος: ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ... ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ... ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
Ανόρθωση - Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΠ/Κινύρας συνθέτουν σήμερα ένα δίδυμο εξαιρετικά σημαντικών αναμετρήσεων όσον
αφορά την κατάκτηση του τίτλου, την είσοδο την τετράδα αλλά και την διαβάθμιση. Τα παιχνίδια της δεύτερης πράξης της 23ης αγωνιστικής ίσως αποδειχθούν καθοριστικά σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, όσον αφορά τους στόχους που έχουν οι τέσσερις ομάδες, και όχι μόνο. Σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου, η Ανόρθωση υποδέχεται στις 15:30 (LTV) την Ομόνοια, με τη νίκη να είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος και για τις δυο.


 Η «Κυρία» βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία τις τελευταίες βδομάδες και θέλει να εκμεταλλευτεί τις νέες απώλειες που είχαν χθες Απόλλωνας και ΑΕΚ, ώστε να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση και να πλησιάσει την τρίτη. Την ίδια ώρα, η Ομόνοια πάει σε ένα γήπεδο όπου έχει διαχρονικά καλή παρουσία και θετικά αποτελέσματα, με την σκέψη να είναι στο τρίποντο και μόνο σε αυτό. Οι «πράσινοι» μπορεί τις τελευταίες δυο αγωνιστικές να μείωσαν στο πλην 5 αλλά έχασαν μοναδική ευκαιρία να βρεθούν ακόμα και στο πλην 1.


 Το «διπλό» στο «Παπαδόπουλος» σίγουρα θα αποτελέσει την καλύτερη αφορμή ώστε η Ομόνοια να απομακρυνθεί από όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, και να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχει για τον τίτλο. Αργότερα - στις 18:00 (LTV Sports HD) ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον ΑΠΟΠ/Κινύρας σε ένα παιχνίδι που για δυο ευνόητους λόγους θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τους «γαλαζοκίτρινους». Καταρχάς διότι προέρχονται από δυο συνεχόμενες ήττες και έπειτα γιατί θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Είναι περιττό να αναφερθεί πόσο μεγάλη σημασία έχει για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η επιστροφή στις νίκες αφού η συγκομιδή των… μηδέν βαθμών σε δυο παιχνίδια είναι απόλυτα ενδεικτική. 


Βέβαια, το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τον ΑΠΟΠ/Κινύρας που βρίσκεται με το ένα πόδι στην δεύτερη κατηγορία και ψάχνει ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα για να ανανεώσει τις ελπίδες του για παραμονή. 

Πηγή: kerkida.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...