Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Τα ζώδια της Πρωτοχρονιάς



Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Σάββατο 01/01/2011



Γενικό προφίλ
Καλή Χρονιά!!! Ευτυχισμένο το νέο έτος και εύχομαι ολόψυχα να είναι γεμάτο υγεία και ευτυχία. Η Σελήνη είναι στον Τοξότη οπότε καλό σημάδι για φαγητό, διασκέδαση και προπάντων με διάθεση « έξω καρδιά»!

Κριός
Η Σελήνη στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε στα μανίκια σας αρκετούς άσσους. Οι προσπάθειες σας είναι αξιόλογες. προσέξτε όμως γιατί σήμερα σημασία έχει το παιχνίδι και η χαρά αυτού και όχι η νίκη. Αφήστε που υπάρχει και μια φράση που λέει όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη. Εσείς έχετε πνεύμα νικητή γενικώς….



Ταύρος
Η σημερινή μέρα ανασύρει μνήμες του παρελθόντος οι οποίες έρχονται να συνθέσουν ένα όμορφο πακέτο το οποίο μπορεί να σας διεγείρει. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και εκεί παρά το ότι δεν είσαστε πρωταγωνιστές με δύο – τρείς ατάκες και κύριες παρεμβάσεις γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.



Δίδυμοι
Η Σελήνη στο απέναντι ζώδιο σας τον Τοξότη έρχεται να σας τονίσει πως «ναι υπάρχω και εγώ» (έτσι λέει το πρόσωπο) και ζητά αυτό που πρέπει. Χρόνο δημιουργικό. Έτσι αν έχετε σκοπό να πληκτρολογείτε sms σε φίλους και γνωστούς τελικά ίσως το κινητό σας «αυτοκτονήσει» πέφτοντας από το μπαλκόνι. Δώστε χρόνο στη σχέση και θα περάσετε υπέροχα.



Καρκίνος
Σήμερα με τη Σελήνη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο μάλλον θα ‘χει ξυπνήσει μέσα σας ο chef και αναζητάτε να κάνετε εκπλήξεις επί εκπλήξεων. Δείτε και άλλα πράγματα, δώστε στο οικογενειακό σας περιβάλλον τη χαρά που χρειάζεται. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτός χρόνο για ευχαρίστηση.



Λέων
Το σημαντικό σήμερα είναι η χαρά! Συγκεντρώσεις με φίλους και γνωστούς ουσιαστικά πυροδοτούν το θεατρινίστικό ταμπεραμέντο σας πράγμα, που θα χαρίσει γέλιο και ευχαρίστηση στο περίγυρο σας. Στα αισθηματικά χρειάζεται προσοχή γιατί άλλο το «κάνω πλάκα» και άλλο το «βλέπω τη σχέση για πλάκα».



Παρθένος
Αν επιθυμείτε σήμερα να κάνετε κινήσεις φαντεζί, τότε διαλέξατε λάθος μέρα. Στο κάτω- κάτω τι πιο εντυπωσιακό από τη δικής σας απλότητα και ικανότητα να παρουσιάζετε το πιο πολύπλοκο θέμα, πολύ απλό; Στα αισθηματικά χρειάζεται να εκφράσετε αυτά που νιώθετε με αυτοπεποίθηση.



Ζυγός
Σήμερα αναζητάτε την ηρεμία αλλά αυτό δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Κατά συνέπεια μπορείτε να επιλέξετε το σενάριο έξοδος με καλή παρέα. Εκεί μπορείτε να πείτε τα δικά σας αλλά και να δεχτείτε δώρα και προτάσεις που ίσως σας ξυπνήσουν πρωτόγνωρες μνήμες.



Σκορπιός
Ο αντικειμενικός σκοπός σήμερα είναι να περάσετε καλά. Αφήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας την τζογαδόρικη διάθεση και βρεθείτε με άτομα που σας αγαπούν να δώσετε αλλά και να πάρετε χαρά. Αισθηματικά δείξτε σύνεση και αποφύγετε περίπλοκες καταστάσεις.



Τοξότης
Σήμερα παίζετε μπάλα άνευ αντιπάλου. Αν και είσαστε σωματικά έτοιμοι να καταρρεύσετε τελικά η παιδική σας ψυχή εγείρει τους πάντες και τα πάντα. Το φαγητό και η ξεγνοιασιά λειτουργούν ως αγχολυτικό και τελικά είσαστε αυτό για το οποίο έχετε γεννηθεί. Η ψυχή της παρέας.



Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε τη δίαιτα της πάπιας. Όλοι νομίζουν πως θα είσαστε λιτοδίαιτοι αλλά μάλλον θα μείνουν άφωνη μιας και το πιρούνι σας δε λέει να ξεκολλήσει από το χέρι σας. Συναισθηματικά, ίσως θελήσετε να κάνετε με το ταίρι σας μια μίνι-απόδραση, έστω και για λίγο.



Υδροχόος
Η ευτυχία που βιώνετε είναι καρπός της σκληρής εργασίας αλλά και της ικανότητας να χειρίζεστε σε περιόδους δύσκολες τις επικίνδυνες κρίσεις. Στα αισθηματικά δίνετε και παίρνετε αγάπη και αυτό σας κάνει να νιώθετε πως και το 2011 θα είναι δικό σας. Προχωρήστε με θάρρος και πράγματι θα συναντήσετε το καλύτερο σας μέλλον.



Ιχθύες
Αισθηματικές κινήσεις σας βγαίνουν με ευκολία μιας και έχετε την ικανότητα κάλυψης και απόκρυψης. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως σήμερα είναι ημέρα γιορτής, αγάπης και κοινωνικής επαφής. Είναι ανώφελο να ζητάτε να παραμείνετε στο κρεβάτι επειδή είστε κουρασμένοι. Αφήστε την εσωτερική σας δύναμη να αναδυθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...