Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Δύο εκατομ. ευρώ για Φορτούνη


Για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να
κινηθεί ο Ολυμπιακός, με τον Αστέρα Τρίπολης να αξιώνει δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός άσος, στα πρώτα του παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα και ήδη έχει μπει στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού που θέλει να κάνει… στροφή στην ελληνική αγορά.

Ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να είναι «ανακάλυψη» του τμήματος σκάουτινγκ του Αστέρα Τρίπολης, αλλά πριν από μερικά χρόνια είχε περάσει από τα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων». Όμως, κάποιες καταστάσεις τον έφεραν μακριά από το Λιμάνι, με τον παίκτη να καταλήγει στα Τρίκαλα, απ’ όπου τον ανακάλυψαν οι άνθρωποι του Αστέρα.

Πλέον, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του φετινού πρωταθλήματος, ο Κώστας Φορτούνης θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος και από τα νέα πιο hot ονόματα των Αρκάδων.

Στην Τρίπολη πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και για τον λόγο αυτό αξιολογούν… ακριβά τον παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστέρας αξιώνει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια πρόταση ή κρούση για τον Κώστα Φορτούνη.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες από την εγχώρια αγορά, ελέω και των επιταγών της UEFA. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «κλείσουν» τον ποδοσφαιριστή από τώρα για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνουν επίσημο το ενδιαφέρον τους.



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...