Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

«Υπερβολικός ο θόρυβος για τον Φορτούνη»



Ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε με δηλώσεις του ότι
θεωρεί υπερβολικό τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για τον Κώστα Φορτούνη.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας της Αρκαδίας τον Ιανουάριο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μποροβήλος στον Sentra 103,3

Για τον Φορτούνη: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και ο Τύπος ασχολείται με ποικιλία ονομάτων σχετικά με τις μεταγραφές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εμείς δεν έχουμε έρθει σε επαφή με ομάδα, ούτε και καμία ομάδα μάς έχει προσεγγίσει. Μιλάμε για ένα νέο παιδί που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη βασικός στον Αστέρα. Είναι πολύ κακό να δημιουργείται λοιπόν ένας τέτοιος θόρυβος για το παιδί αυτό, που πριν κλείσει τα 18 του χρόνια βλέπει το όνομά του να εμπλέκεται σε έναν τέτοιο θόρυβο. Η καταξίωση έρχεται μέσα από το γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα θέατρο που κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί. Μέσα από αυτό λοιπόν θα πρέπει ο καθένας να αποδεικνύει την αξία του καθημερινά. Νομίζουμε ότι ο θόρυβος αυτός που δημιουργείται είναι υπερβολικός και μόνο κακό μπορεί να κάνει πρωτίστως στον ποδοσφαιριστή. Γιατί είναι ένα μικρό παιδί και μπορούν εύκολα να πάρουν τα μυαλά του αέρα.
Ο ποδοσφαιριστής αυτό που θα πρέπει να κάνει πρωτίστως είναι να ασχοληθεί με τα αγωνιστικά του καθήκοντα. Εμείς από την πλευρά μας θα τον στηρίξουμε όπως στηρίζουμε και τους υπόλοιπους, ώστε να έχουν ένα καλό μέλλον. Από εκεί και πέρα η τύχη του καθενός είναι στα πόδια του. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας. Μακάρι να αποδείξει ότι μπορεί. Ο Αστέρας δεν έχει σταθεί ποτέ εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή, εξάλλου η ιστορία το έχει δείξει πως είναι η μόνη ομάδα που δεν στέκεται εμπόδιο στους ποδοσφαιριστές. Απεναντίας έχουν φύγει όλοι, χωρίς να έχει πάρει ο Αστέρας ούτε ένα ευρώ. Αυτό δείχνει από μόνο του ότι δεν είμαστε ένα νεκροταφείο ποδοσφαιριστών».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Δεν είμαι τεχνικός, αλλά μετά από εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου της ομάδος η διοίκηση θα προσπαθήσει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, να βοηθήσει στις ανάγκες του προπονητή. Πράγματι έχει παρατηρηθεί ένα πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και εκεί η διοίκηση προσπαθεί να ικανοποιήσει τις προτάσεις που ήρθαν από το τεχνικό επιτελείο. Βρισκόμαστε στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών, αλλά ο χειμώνας είναι μια περίοδος πάρα πολύ δύσκολη και δυσκολότερα τα κάνει τα πράγματα το ότι οι επιθετικοί ποδοσφαιριστές είναι δυσεύρετοι».
Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα: «Αλίμονο αν δεν το πίστευα. Η ομάδα μας έχει δυνατότητες και νομίζουμε ότι στον δεύτερο γύρο θα πάμε ακόμη καλύτερα από ό,τι πήγαμε στον πρώτο».
Για τη διαιτησία: «Είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να προσπαθήσει να βελτιωθεί. Εμείς ως Σούπερ Λίγκα, στις τελευταίες συνεδριάσεις αποφασίσαμε να δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία, προσπαθούμε να βοηθάμε όταν μας ζητηθεί και πιστεύω στον δεύτερο γύρο ότι αυτό το κομμάτι θα τα πάει ακόμη καλύτερα».
 

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...