Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ερωτεύτηκε Ελληνίδα ο mr blue eyes;



Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ότι
ο επικεφαλής της τρόικας, ο δανός Πόουλ Τόμσεν, έχει πέσει "θύμα" του θεού Ερώτα στη χώρα μας, με γόνο γνωστής οικογενείας!
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο mr Blue Eyes - όπως τον "βάφτισε η Πετρούλα του Star" - είναι τρελά ερωτευμένος με μελαχρινή καλλονή που η οικογένειά της ζει στην Εκάλη. Σκέφτεται μάλιστα σοβαρά, να μετακομίσει και ο ίδιος στα βόρεια προάστια για να βρίσκεται κοντά στη μελαχρινή καλλονή που του "έκλεψε την καρδιά", αφήνοντας την πολυτελή μεζονέτα στην Ακρόπολη, η ενοικίαση της οποίας "άναψε φωτιές"!
Σχόλια σε παραπολιτικές στήλες προχωρούν ακόμη πιο πέρα και μιλούν για σχέση που έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται μεταξύ του Πόουλ Τόμσεν και της όμορφης μελαχρινής, περιγράφοντας από ρομαντικές βόλτες σε απόμερα μέρη των βορείων προαστίων μέχρι τρυφερά στιγμιότυπα σε ταβερνάκια εκτός Αττικής!
Οι ελάχιστοι πάντως άνθρωποι που γνωρίζουν τον mr "blue eyes", θεωρούν ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να συμβαίνει κάτι από όλα αυτά και προσθέτουν ότι ειδικά ο κ. Τόμσεν δεν απολαμβάνει και πολύ την παραμονή του στην Ελλάδα και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στην οικογένειά του.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Πόουλ Τόμσεν είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...