Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Υποψιάζονται το σύζυγο για το φόνο



Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία της Βρετανίδας, γυναίκας εκατομμυριούχου στη
Νότια Αφρική. Η 28χρονη Anni Dewani δολοφονήθηκε, ενώ βρισκόταν στο μήνα του μέλιτος με τον σύζυγό της Shrien, στο Cape Town, όταν δέχθηκαν επίθεση από ληστές. Ο σύζυγος της άτυχης Anni κατάφερε να γλυτώσει καθώς οι ληστές, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, τον πέταξαν έξω από το ταξί όπου βρισκόταν το ζευγάρι όταν δέχθηκε την επίθεση.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του πατέρα της Anni έρχονται να περιπλέξουν περισσότερο την υπόθεση. Ο 61χρονος Vinod Hindocha, σε τηλεφώνημα του στην εφημερίδα “ Daily Mail”, αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα μίας αεροσυνοδού, στην πτήση για τον μήνα του μέλιτος, η κόρη του με δάκρυα στα μάτια αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στο σύζυγό της.


Από την πλευρά του ο εκατομμυριούχος Shrien Dewani αρνείται ότι υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα στη σχέση τους. Η δικηγόρος του σε χθεσινή της δήλωση τόνισε ότι ανάμεσα στο ζευγάρι δεν υπήρξε καμία διένεξη ούτε κατά την διάρκεια της πτήσης ούτε τις μέρες που βρέθηκαν στο Cape Town για να απολαύσουν την έγγαμη ζωή τους που μόλις είχε ξεκινήσει. Ωστόσο στη δήλωσε της δεν αναφέρθηκε στο «κατηγορίες» της αεροσυνοδού ότι η Anni είχε ξεσπάσει σε κλάματα.


Η αστυνομία του Cape Town διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ο Dewani δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος από τις αρχές.



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...