Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Οπλοστάσιο μέσα σε… στάβλο!


Ένας… στάβλος στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας έκρυβε ένα
 ολόκληρο οπλοστάσιο με εννέα όπλα μεταξύ των οποίων και μετασκευασμένα πολεμικά τουφέκια (!), αλλά και εκατοντάδες σφαίρες! Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορίες ότι τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες του κοινού (και όχι μόνο…) ποινικού δικαίου και τα έστειλαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για εξερεύνηση.

Ένα ανώνυμο  τηλεφώνημα οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου στην περιοχή Βρουβιανά του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, όπου βρισκόταν ο στάβλος ενός 53χρονου κτηνοτρόφου… Μετά από παρακολούθηση, έκαναν έφοδο και ανακάλυψαν δύο πιστόλια των 9 και ένα των 6,35 χιλιοστών, ένα 32άρι περίστροφο, ένα περίστροφο κρότου –λάμψης, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, ένα γερμανικό πολεμικό όπλο και δυο μονόκαννα πολεμικά όπλα που είχαν μετατραπεί σε κυνηγετικά!

Σε μια  αποθήκη δίπλα στον στάβλο, οι  αστυνομικοί βρήκαν ακόμη 1.802 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 44 κάλυκες από πολεμικό τυφέκιο, 389 κροτίδες και μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης… Ο 53χρονος κτηνοτρόφος ισχυρίστηκε ότι είχε τα όπλα για… προσωπική χρήση (!), αλλά οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τις διασυνδέσεις του.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...