Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει!


Με βουτιά στη θάλασσα μαζί με το αυτοκίνητό του επιχείρησε χθες το μεσημέρι
 να θέσει τέλος στη ζωή του 60χρονος από το Βόλο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», οδηγώντας το αυτοκίνητό του χθες στις 12:25 μετά το μεσημέρι στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού Βόλου ανέπτυξε ταχύτητα και παρασύρθηκε μαζί με το όχημα στο βυθό.

Ο 60χρονος, όπως ο ίδιος ανέφερε στους λιμενικούς που έσπευσαν και τον βοήθησαν να βγει από τη θάλασσα, είχε αποφασίσει να δώσει τέλος με αυτό τον τρόπο στα προβλήματά του.

Ευτυχώς τα σχέδιά του δεν υλοποιήθηκαν. Ρίχνοντας το αυτοκίνητο στη θάλασσα είχε αφήσει τα παράθυρα ανοιχτά, με αποτέλεσμα το νερό που πλημμύρισε αμέσως τους χώρους του οχήματος να χαλαρώσει το σκοινί με το οποίο είχε δεθεί στο κάθισμα και το σώμα του να απελευθερωθεί και να ανέβει στην επιφάνεια.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που προσέτρεξαν στο σημείο.

Ο 60χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο «Αχιλλοπούλειο» για προληπτικούς λόγους, ενώ λίγο αργότερα στήθηκε επιχείρηση ανέλκυσης του ΙΧ από γερανοφόρο όχημα με τη συνδρομή δύτη.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...