Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Άννα Βίσση: Συναυλία στην Κύπρο με φιλανθρωπικό σκοπό [Φωτο]

Άννα Βίσση: Συναυλία στην Κύπρο με φιλανθρωπικό σκοπό [Φωτο]

Στην Κύπρο βρίσκεται από το μεσημέρι η Άννα Βίσση, αφού αύριο στις 9 το βράδυ θα δώσει μία
μοναδική unplugged συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανοικοδόμηση του Ορφανοτροφείου «Μακάριος» στην Κένυα στηρίζοντας έτσι το έργο του Ιδρύματος «Σοφία για τα παιδιά».
Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ηΆννα Βίσση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 14:30 και στην αίθουσα αφίξεων την περίμεναν η Μαρίνα Σιακόλα του «Sophia Foundation» και πολλοί δημοσιογράφοι.
Αφού η Άννα μίλησε στους δημοσιογράφους και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο, που θα τη μετέφερε, είδε δεκάδες θαυμαστές της, οι οποίοι την περίμεναν για να τη δουν από κοντά! Εκείνη ενθουσιασμένη φώναξε «Γεια σας φίλοι μου!» και αμέσως τους πλησίασε, τους αγκάλιασε, τους φίλησε, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους είπε για την ξεχωριστή συναυλία, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αύριο η οποία, όπως τους αποκάλυψε η ίδια, θα ηχογραφηθεί!
Η Άννα και η συνεργάτες της επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα, που τους περίμεναν με προορισμό το σπίτι της για να δει τη μητέρα της, ενώ αμέσως μετά θα έκανε πρόβες για την αυριανή της εμφάνιση!
Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του fannatics.gr από την άφιξη της Άννας στην Κύπρο!

Πηγή: fannatics.gr
<<
>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...