Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Βοηθήστε τους καρκινοπαθείς»

«Βοηθήστε τους καρκινοπαθείς»
Η έκκληση της δημοφιλούς τραγουδίστριας για να υποστηριχθούν οι άνθρωποι που
πάσχουν από καρκίνο.

Καλεί όλους τους φίλους της στο διαδίκτυο να συνεισφέρουν σε φιλανθρωπικό σύνδεσμο προσφέροντας από το υστέρημα τους 2 ευρώ.

Η ίδια μάλιστα, συμμετέχει σε εκδηλώσεις αγάπης που πραγματοποιούνται στην Κύπρο, δίνοντας έτσι το δικό της στίγμα ότι ανά πάσα στιγμή βρίσκεται με το δικό της τρόπο δίπλα στον συνάνθρωπό της που έχει μεγάλη ανάγκη.

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος του 2012 είναι αφιερωμένοι στην εκστρατεία ΠΑΣΥΚΑΦ και η Ευρυδίκη δήλωσε:

“Φέτος έχω την τιμή να συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την εκστρατεία αγάπης. Μπορείτε να ενημερωθείτε και να βοηθήσετε όλοι με μόνο 2 ευρώ! Διάφορες εκδηλώσεις ξεκινούν μέσα στο Σεπτέμβριο και ο οδικός έρανος θα γίνει στις 3-6 Οκτωβρίου. Με 2 ευρώ συνεχίζουμε μαζί τη ζωή!”

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η διατήρηση της ποιότητας στη ζωή των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους και ο σεβασμός στον ασθενή με καρκίνο και στην αξιοπρέπεια του, αποτελούν την αποστολή και φιλοσοφία του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), αντίστοιχα. Όραμά του η κοινωνία απαλλαγμένη από την ασθένεια του καρκίνου. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ είναι εγγεγραμμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα αρ. 525. Ιδρύθηκε το 1986 από άτομα με εμπειρία καρκίνου, τους συγγενείς και φίλους τους.

Πηγή: radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...