Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ανενόχλητος συνεχίζει τη δράση του ο ληστής με το σπαθί




Λεμεσός: Ληστεία υπό την απειλή σπαθιού σημειώθηκε
εκ νέου λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αρτοποιείο στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, υπάλληλος αρτοποιείου στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι άγνωστος άντρας εισήλθε στο αρτοποιείο και υπό την απειλή σπαθιού, απέσπασε το ποσό των 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. 
Δύο ώρες αργότερα ο δράστης φέρεται να εισέβαλε σε περίπτερο στη Γερμασόγεια και χωρίς να γίνει αντιληπτός από την υπάλληλο άρπαξε από το ταμείο 600 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Οι κινήσεις του και στις δύο περιπτώσεις καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Εκτιμάται ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που έδρασε εναντίον περιπτέρων και φούρνων την περασμένη Τρίτη.

Ο ύποπτος περιγράφεται ως ύψους 1 μέτρου και 80 εκατοστών, λεπτής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 30 ετών περίπου. Κατά τη διάπραξη της ληστείας φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο τρικό και μάλλινη κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό του. 

Η Αστυνομία έχει συλλάβει έναν ύποπτο, ωστόσο δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του και αφέθηκε ελεύθερος.
Στο μεταξύ γύρω στις 02:30 μετά τα μεσάνυχτα κουκουλοφόρος με μαχαίρι επιχείρησε να ληστέψει αρτοποιείο στην οδό Πάφου. Η πόρτα ήταν κλειστή και χτύπησε για να του ανοίξει η υπάλληλος, η οποία όμως τηλεφώνησε στην Αστυνομία οπότε ο ληστής τράπηκε σε φυγή.

Μισή ώρα πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα άγνωστος φορώντας κουκούλα και υπό την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να ληστέψει περίπτερο στη λεωφόρο Αμαθούντος. Στο περίπτερο βρίσκονταν οι γονείς του ιδιοκτήτη, οι οποίοι του επιτέθηκαν οπότε αυτός τράπηκε σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...