Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Τα άστρα σήμερα




Κυριακή 30/01
Γενικό προφίλ

Η Σελήνη παίζει το πρωί στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και πραγματοποιεί πρώτα ένα τετράγωνο με Ουρανό πράγμα που θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις και τηλεφωνήματα. Πως το λέει το τραγούδι « ένας φίλος ήρθε απόψε από παλιά».



Σήμερα θα πρέπει να θυμάστε πως η κάθε προσπάθεια να επιβληθείτε δεν θα προχωρήσει. Λειτουργήστε με θετική σκέψη και μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε. Από το μεσημέρι και μετά χρειάζεται να επιδείξετε μια πιο ευέλικτη στάση γιατί η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω και δεν σας εξυπηρετεί και τόσο.


Σήμερα θα δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πως έχετε μεγάλη καρδιά γεμάτη καλοσύνη. Βέβαια οι πλανήτες που έχουν κάνει κατάληψη στον Υδροχόο σίγουρα σας εκνευρίζουν αλλά δεν είσαστε ούτε υστερόβουλοι ούτε κάτι άλλο. Οι όποιες γκρίνιες θα φύγουν χάρη στη συμπαράσταση που θα έχετε από φιλικά πρόσωπα.




Σήμερα, νιώθετε πως κάνετε σκωτσέζικο ντους μιας και ο ρεαλισμός συνυπάρχει με την άγνοια πραγματικότητας. Οι πράξεις σας έχουν συναισθηματικό αντίκτυπο στους άλλους. Σήμερα προσπαθήστε να περάσετε καλά και με γνώμονα την αγάπη θα υπερκεράσετε τα όποια ζητήματα. Μπορείτε να μετατρέψετε την κατάσταση




Ίσως πρέπει να μην είσαστε τόσο εύπιστοι σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων. Θα χρειαστεί να θυμάστε το ρητό που λέει «ο δρόμος για την κόλαση είναι γεμάτος καλές προθέσεις». Κρατήστε στεγανά κάποια πράγματα και μοιραστείτε σήμερα με τους άλλους μόνο τις χαρές. Χαρά μοιρασμένη είναι διπλή χαρά.




Αυτό που θα σας βοηθήσει να διακριθείτε σήμερα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις δεν είναι το παρουσιαστικό αλλά οι καλοί σας τρόποι. Κάποιες κουβέντες ίσως παροδικά σας νευριάσουν αλλά η λογική και ο τρόπος διαχείρισης του θυμού σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που σας είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε.



Η νοητική σας διέγερση είναι αυξημένη και το συναίσθημα συναντά τη λογική. Αυτός ο συνδυασμός σας πάει γάντι. Στα αισθηματικά θα χρειαστεί να κάνετε και εσείς τις δέουσες κινήσεις γιατί ο έρωτας και το σκάκι είναι βαρετά για οποίον παίζει μόνος. Προσπαθήστε τα λόγια να είναι από την καρδιά και όχι τόσο από το μυαλό.




Οι αυξημένες υποχρεώσεις είναι για εσάς το τελευταίο διάστημα κάτι το συνηθισμένο. Στα οικογενειακά ζητήματα μάλλον αγχώνεστε εξαιτίας του ότι ο Κρόνος στο ζώδιο σας ζητά να είναι όλα στην εντέλεια. Αισθηματικά μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση και να βγείτε έξω για να περάσετε υπέροχα.




Σήμερα η αυθόρμητη και πολεμική σας φύση σας μετουσιώνεται σε γενναιοδωρία καθώς επίσης και σε αγάπη και προσφορά στον συνάνθρωπο. Οικονομικά θέματα δεν ευνοούνται ειδικά εάν αναμένετε πως και πως να πάρετε χρήματα. Αποφύγετε τις προστριβές για διαδικαστικά θέματα.




Η Σελήνη σήμερα σας δημιουργεί μια τάση αντιλογίας προς τους άλλους. Όμως, η αρμονική φαντασία και το απαράμιλλο στυλ σας βοηθά να τους «μαγέψετε». Στα αισθηματικά θα ακούσετε κάποια παράπονα σε σχέση με κάποιες υποσχέσεις που δεν τηρήσατε αλλά και εκεί πάλι θα τα μπαλώσετε.




Καλό είναι να ευχαριστιέστε με τα λίγα αλλά εσείς κοντεύετε να γίνετε Σπαρτιάτες. Συζητήσεις εργασίας ίσως πρέπει να μετατεθούν για πιο μετά. Στα οικονομικά εν μέσω κρίσης μιας χαρά τα πάτε αρκεί να πάψετε να αναπολείτε το παρελθόν. Άλλες εποχές τότε, άλλες τώρα.




Σήμερα η Σελήνη στον 12ο οίκο από το απόγευμα έρχεται να σας βάλει σε τάξη. Δεν χάνετε κάτι από τη δημιουργικότητα σας, απλά δεν λειτουργείτε εν θερμώ. Οι νεωτερισμοί σήμερα δεν είναι ενδεδειγμένοι. Αφήστε τις κόντρες με το κατεστημένο. Κοιτάτε το δρόμο σας και μην ασχολείστε με κακεντρέχειες.




Συμπονετικά και με υπομονή θα πρέπει να δείξετε πως η αγάπη και η εκτίμηση δεν κερδίζονται με το έτσι θέλω. Το μόνο εμπόδιο για την κορυφή είναι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Η ικανότητα να συγχωρείτε είναι το ισχυρό σας όπλο. Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε τόσα πολλά εξαιτίας συμπαθειών από τρίτους. Ο μαγνητισμός σας είναι ακατανίκητος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...